Maandag - vrijdag: 8:00 - 17:00
Haltewachter 10, 3034KE Rotterdam

Motorblok versterking

Een motorblok versterken , waarom zou men dit doen?

Bent u van plan om uw auto hevig te gaan tunen dan kan het heel goed mogelijk zijn dat uw motorblok versterkt moet worden. Fabrieksaf zijn de meeste motoren niet opgewassen tegen een hoge toename in vermogen. Hierdoor zit je dus aan een grens wat betreft het vermogen dat je uit de motor zou willen behalen. Hoe pakken we dit probleem aan? Afhankelijk van uw te behalen vermogens doel gaan wij u de opties voorleggen die aan uw wensen voldoen.

Er zijn verschillende gradaties als het gaat om het bouwen van een motor , voor sommige motoren is het nodig om meer aan te passen als dat u zou verwachten. Zo zijn er motoren waarbij ook de volledige cilinderkop aangepakt zou moeten worden.

Wat doen wij met motorblok versterking

Bij het bouwen van een motor kunnen we verschillende componenten versterken. Denk hierbij aan :

– Zuigers
– Drijfstangen
– Lagers
– Kopbouten
– Kleppen
– Klepveren
– Nokkenassen
– Pakkingen
– Krukas
– Girdle

Hoe gaan we te werk

Bij Perform Enhanced bouwen alle motoren in huis op! Hierdoor kunt u altijd een kortere levertijd verwachten als dat u van een ander bedrijf opgegeven krijgt! Daarnaast weten wij dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd aangezien wij deze werkzaamheden zelf uitvoeren , En al talloze keren hebben uitgevoerd. Besluit u bij ons uw motor te versterken zullen wij ons uiterste best doen om voor u de beste motor te bouwen wat mogelijk is. Zodra we aan uw motor beginnen te werken zullen wij deze compleet uit elkaar halen en alle standaard onderdelen inspecteren op schade en maken we alles schoon. Hierna zullen wij alle spelingen meten zodat we de juiste spullen kunnen bestellen. Hierna gaan we bij uw motor de nodige bewerkingen uitvoeren denk hierbij aan het vlakken van het onderblok en uw cilinderkop. Als alles netjes is en klaar om weer in elkaar gezet te worden gaan wij voor u de perfecte motor bouwen!

Voor meer informatie over het versterken van een motorblok neemt u contact met ons op!